Gratis verzending vanaf € 100,-
Snelle verzending via PostNL
14 dagen retourrecht
Veilig online betalen

Over ons

Geniet telkens weer van uw eigen unieke pen.

Investeren in een pen van hoge kwaliteit kan een goed idee zijn. Uw unieke pen kan gewoon aanleiding geven tot een gesprek met mensen die belangrijk voor u zijn. Een Lanier schrijfinstrument ziet er niet uit als uw gewone pen. Dit is een product dat met de hand is gemaakt van exotisch hout dat niet alleen het uiterlijk verbetert, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit biedt. Deze schrijfinstrumenten trekken de aandacht om de juiste redenen.

Hoe weet u of u investeert in een hoge kwaliteit rollerbalpen? Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden, zoals de vorm van de pen, het gewicht en de balans. U moet rekening houden met de manier waarop de pen is ontworpen en de materialen waaruit hij is opgebouwd. Sommige pennen zijn zwaarder, andere zijn ontworpen met lichtgewicht materialen. Lanier pennen hebben zeer verschillende functies. Er zijn er die ontworpen zijn met een fijne voorkant, terwijl anderen een brede voorkant hebben.

Wij bieden u prachtige pennen waar u een leven lang van kunt genieten. En natuurlijk kunt u ze ook als geschenk bij een belangrijke gebeurtenis weggeven. Voor de ontvanger zal dit een blijvende waardevolle herinnering zijn.