Zoek
Sluit dit zoekvak.
Gratis verzending vanaf € 100,-
Snelle verzending via PostNL
14 dagen retourrecht
Veilig online betalen

Onderwerp: Ruim je bureau op

Hoofdstukken
Nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Een van de gemakkelijkste manieren om uw bureau te ontwarren is door te investeren in prachtige accessoires die stijl en functionaliteit toevoegen aan uw huis of kantoorruimte. U kunt de juiste handgemaakte pennenstandaards kopen om al uw schrijfinstrumenten netjes op uw berau te houden. Deze fijn bewerkte pennenstandaards zijn gemaakt van exotisch hout. Elke pennenstandaard is handmatig ontworpen door een ervaren vakman om de kwaliteit te garanderen.

In tegenstelling tot de meeste plastic statieven die in massa geproduceerd worden, worden handgemaakte pennenstandaarden met de hand gemaakt, wat de reden is waarom ze perfectie uitstralen in de manier waarop ze er uitzien en functioneren. Bovendien zijn de pennenstandaards relatief betaalbaar.

Omdat de pennenstandaards zijn gemaakt van exotisch hout, hebben ze niet alleen een interessante en unieke uitstraling, maar ze zijn ook duurzaam en zeer waardevol. Alleen bij Lanier Pens vindt u deze hoogwaardige handgemaakte pennenstandaards van exotisch hout. Het bedrijf is al bijna 10 jaar actief en produceert al bijna 10 jaar fijne schrijfinstrumenten en andere items ontworpen door zeer bekwame en creatieve ambachtslieden.

Deze bijzondere, met de hand gemaakte, juiste pennenstandaards worden vervaardigd met behulp van vele soorten exotisch hout. Het zijn onder andere Birds Eye Maple, Boliviaans Rozenhout, Bubinga en Bocote. Door de duurzaamheid en de visuele aantrekkingskracht van exotisch hout, kunnen de resulterende pennenstandaards vele jaren meegaan. U hoeft er niet aan te denken om snel te investeren in nieuwe pennenstandaards, tenzij u natuurlijk zin heeft in een compleet andere stijl of uitstraling.

U hebt ook een verscheidenheid aan pennenstandaards om uit te kiezen, omdat ze beschikbaar zijn in verschillende vormen en maten. Met verschillende opties beschikbaar, vindt u kwaliteit pennenstandaards die 1 tot 11 van uw favoriete schrijfinstrumenten kunnen bevatten.

Of u nu uw werk of kantoorruimte aan huis wilt reorganiseren, Lanier handgemaakte pennenstandaards zijn kwaliteitsartikelen die kunnen worden gebruikt voor hun schoonheid en functionaliteit.

Klik hier voor alle pennenstandaards.